vastgoedstyling

voor een optimale eerste indruk

plan van aanpak

je hebt besloten om te gaan verhuizen en je gaat jouw woning verkopen. Als eerste ga je op zoek naar een makelaar. Hij of zij bepaalt samen met jou de verkoopprijs en regelt aanvullende (juridische) zaken.,  Daarna komt de fotograaf voor het maken van de foto's en wordt de woning via  Funda aangeboden. Alleen ontbreekt er dan een belangrijke schakel: de vastgoedstylist. De fotograaf maakt veelal foto's van de woning zoals hij deze aantreft. Er worden voor de foto's nog wel eens meubelen verschoven, maar dat is het dan. 
Als vastgoedstylist bekijk ik de totale woning en per ruimte benoem ik de punten waarvan ik denk dat het beter is om ze aan te pakken. Dit kunnen kleine verschillen zijn, maar soms is het beter een kamer een totaal verschillende functie te geven.
Mijn adviezen zijn er niet om jou kritiek te leveren op jouw manier van leven en wonen, maar zijn bedoeld om jouw woning aantrekkelijk te presenteren op Funda en aan de kijkers.

vastgoedstylingadvies

samen doorlopen we de woning, noem ik de verbeterpunten en daarna  ontvang je een beknopt rapport per mail. Dit duurt ruim een uur en is inclusief vastgoedstylingrapport. (geen reiskosten binnen 20 km vanuit Bussum)

€145

de puntjes op de I

als je zelf al veel hebt gedaan aan de hand van het rapport, maar toch nog graag wil dat ik met je meekijk en eventueel een aantal accessoires toevoeg.

op uurbasis

het inrichten van een leegstaande woning

een lege woning is vaak lastiger om te verkopen. De kijkers hebben moeite met het ervaren van een ruimte. Door de diverse ruimtes in een woning een functie te geven, verkoopt de woning doorgaans sneller. 

op offertebasis