voor jouw interieurwensen

www.studiomulino.nl

Mecklenburglaan 39
Bussum
1404 BG
06-48466887
info@studiomulino.nl

wie en wat

                                                            welkom op mijn website

 

WIE

Mijn naam is Jolande Moolhuizen. Na een lange carriere in de reiswereld houd ik me nu bezig met mijn tweede passie: interieur.

Al een aantal jaren woon ik in Bussum met man en 3 kinderen. Ik reis graag over de wereld, ben regelmatig in de sportschool, geniet van ons vakantiehuis in Noordwijk, ben creatief en spreek graag af met vrienden en vriendinnen.

Ik vind het belangrijk om up tot date te blijven en bezoek daarom regelmatig beurzen in binnen- en buitenland, lees interieurtijdschriften en volg cursussen.

Daarnaast vind ik inspiratie in de wereld om mij heen.

 

 

WAT

- interieuradviseur

Vroeger veranderde ik (soms tot ergernis van mijn ouders) regelmatig mijn kamer of die van mijn vriendinnen. Ook struinde ik met mijn vader op de ophaaldag voor grof huisvuil door de straten naar bruikbare meubelen om een nieuw leven in te blazen. 

Nu vind ik het fijn om u/jij als opdrachtgever te adviseren en samen met u/jou op zoek te gaan naar een prettig en passend interieur. Ik doe dit vanuit gevoel, maar heb hiervoor ook opleidingen gevolgd en blijf bij door diverse trainingen.

 

- vastgoedstylist

Het is al alweer 8 jaar geleden zijn dat ik hoorde over het begrip "verkoopstyling", overgewaaid uit Amerika (homestaging). Ik ben me daarin gaan verdiepen en werd steeds vaker gevraagd door vrienden bij de verkoop van de woning. Ik deed het voornamelijk vanuit mijn gevoel, maar daarnaast vind ik theoretische kennis ook belangrijk. Daarom heb ik destijds de opleiding gevolg bij het LNV (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten). Inmiddels is de  benaming aangepast naar vastgoedstyling.

Als vastgoedstylist ga ik niet uit van de wensen van de verkopers van de woning, maar bekijk ik de woning als koper (doelgroep)

 

voor privacyverklaring klik hier: cms.studiomulino-nl.webnode.nl/privacy-verklaring/

 

 

 

 

Fotogalerij: wie en wat