voor jouw interieurwensen

www.studiomulino.nl

Mecklenburglaan 39
Bussum
1404 BG
06-48466887
info@studiomulino.nl

wooncoach

18-06-2018 21:24

 Er zijn momenten in jouw leven dat je op zoek gaat naar een andere woning (dan hebben we het over jouw wooncarriere) en je gaat verhuizen. Je begint klein, daarna ga je groter en wellicht nog groter en dan veelal weer kleiner.

Als je een koopwoning hebt en je deze wilt verkopen kun je ervoor kiezen om de verkoop in eigen hand te nemen, of je schakelt een lokale makelaar in of je regelt de verkoop via een internetmakelaar. 

Kies je voor de internetmakelaar, dan kun je (net als bij veel lokale makelaars) kiezen uit meerdere pakketten. Veelal zijn de tarieven voor een internetmakelaar lager dan een lokale makelaar, daar staat tegenover dat je ook veel meer zelf doet. Wat bijna nooit in de pakketten is verwerkt, zijn de bezichtigingen. Veel verkopers komen er achter dat dit best lastig kan zijn. Als je bijvoorbeeld allebei 5 dagen werkt en kopers graag overdag bij daglicht komen kijken. Of als je er al heel veel hebt gedaan en met moeite nog het enthousiasme kunt opbrengen. Daarnaast hebben kopers wellicht opmerkingen over jouw woning die ze wel tegen een onafhankelijke derde vertellen, maar niet tegen jou als verkoper.

Dan is het nu het moment om mij als wooncoach in te schakelen. Samen met jou bekijk ik de woning en geef ik je tips om de woning optimaal te presenteren en verkoopklaar te maken. Als er voor de verkoop nog het een en ander moet worden aangepakt (schilder, tuinman etc), dan regel ik dat voor jou.(vastgoedstylingadvies)

Daarna neem ik alle bezichtigingen op mij en regel desgewenst een open dag. Op de website www.huisteam.nl/ vind je meer informatie of stuur mij een mail:  jolande@huisteam.nl