voor jouw interieurwensen

www.studiomulino.nl

Mecklenburglaan 39
Bussum
1404 BG
06-48466887
info@studiomulino.nl

Oktober woonmaand

19-10-2016 23:13

 

De dagen worden korter en we zitten vaker binnen. Oktober is dan ook de ideale overgangsmaand om het binnen extra gezellig te maken; dus tijd voor iets nieuws. Dat kunnen kleine veranderingen zijn : vazen, kussens, plaids vervangen of grotere: de indeling wijzigen, een andere kleur op de muur of een andere meubelen.

trends:

- duurzamer gemaakte meubelen, vloeren en accessoires. 

- Grafische patronen zoals visgraat, hexagon (6 hoekig), stippen en ruiten

- retro kleuren; terra rood, donkerbruin of smaragd groen

- vloertegels in allerlei maten en vormen

- fluweel en leer als meubelstof

Perscentrum Wonen heeft onlangs de nieuwe woonmodetrend Boogie Nights geintroduceerd; de aardse kleuren komen terug : bordeauxrood, bruin, cognac, zalm en oranje en ronde vormen en materialen zoals fluweel, suède, marmer, messing en walnoot geven een vleugje nostalgie. In combinatie met patchwork, tie-dye dessins en streeppatronen ontstaat het nieuwe retro gevoel.

De inspiratie voor deze trend komt uit de film Boogie Nights (1997- brutale avonturen van een jonge acteur in de jaren zeventig en tachtig in Los Angeles)  Wil jij de sfeer van die tijd in jouw interieur? ga dan op zoek naar een ronde spiegel, hoogpolig tapijt , een fijne leefstoel, ronde tafel en fluwelen gordijnen. 

bron:perscentrum wonen

Diverse meubelboulevards en woonwinkels, maar ook bouwmarkten presenteren in Oktober hun nieuwe collecties. Plan binnenkort een "woondag" en ontdek de nieuwe stijl die bij jou past.