voor jouw interieurwensen

www.studiomulino.nl

Mecklenburglaan 39
Bussum
1404 BG
06-48466887
info@studiomulino.nl

vastgoedstyling

Je hebt het plan opgevat om jouw woning te verkopen en wellicht heb je al een nieuwe woning gekocht.
 
Stap 1 is om een makelaar te benaderen voor de taxatie en de verkoop van de woning. De makelaar zal jouw woning moeten verkopen aan de hand van foto's en een goede, juiste omschrijving op de website van de makelaar en op Funda
 
Stap 2 is om jouw woning zodanig te presenteren dat kopers enthousiast worden door het lezen van de omschrijving en het zien van de foto's en aan de hand daarvan een afspraak voor een bezichtiging maken.
 
Hoe zorg je ervoor dat kopers juist jouw woning willen bezichtigen en de mogelijkheden zullen ontdekken? Door het inschakelen van een ervaren vastgoedstylist!
 
Alleen een appeltaart en verse bloemen trekken kopers niet over de streep. Zij willen bij het zien van de woning een klik voelen en hun eigen inrichting in de woning kunnen inbeelden. Een te volle, rommelige ruimte met persoonlijke spullen en een niet prettige geur kunnen dit gevoel in de weg staan.
 
Als vastgoedstylist heb ik geen binding met jullie woning en bekijk ik de woning als een geinteresseerde koper. Ik ken jullie woning niet en benoem tijdens het advies wat mij opvalt en wat een koper zou kunnen belemmeren in zijn keuzeproces. Het is belangrijk om de pluspunten van een woning naar voren te brengen en een rustige, harmonieuze sfeer te creeeren.
 
Is de woning leeg, dan richt ik deze in met kartonnen en "echte" meubelen en accessoires.
 
werkwijze:
Gedurende 1 1/2 uur loop ik samen met jou als verkoper door de woning en benoem ik de zaken die mij opvallen en die in mijn ogen (na heel veel woningen te hebben gezien) een bezichtiging negatief kunnen beinvloeden. Na mijn bezoek ontvang je een beknopt rapport met daarin de al eerder genoemde punten. Dit wordt als prettig ervaren, zodat je als verkoper zelf aan de slag kunt.
Heb je geen tijd of moeten er zaken worden aangepakt die je beter aan een professional kunt overlaten, dan regel ik het voor je.
 
Is de woning leeg en moet deze worden ingericht, dan kom ik eerst langs om de woning te bekijken. Veelal is het niet nodig om alle lege ruimtes te vullen. Na mijn bezoek ontvang je een offerte met daarin de huur van de meubelen en accessoires en het tarief voor het inrichten en leegruimen van de woning. Het inrichten doe ik altijd samen met een collega en het is veelal binnen 2 uur weer een aantrekkelijke woning

Fotogalerij: vastgoedstyling

Contacteer ons